Alla inlägg under september 2013

Av Lina - 11 september 2013 17:34

Jajemen!! Drömvikten på 57 kg nådd även enligt viktväktarnas våg ? På 1,5 v har jag gått ner 0,8 kg mer eller mindre medvetet skulle man väl kunna säga. VILLE ju ner till 57 kg, men har inte gjort så mycket för att nå dit, om ni hänger med hur jag menar. *ler*


Med detta är jag nu helt nöjd med min vikt och det är endast projekt hålla vikten o trimma kroppen som gäller fr.o.m nu. ?

Av Lina - 7 september 2013 13:15

Visst känner jag mig smal numera, och jag ser själv hur smal jag blivet när jag tittar mig i spegeln. Men jag känner ändå inte mig SÅ smal. Känner snarare "mig smal men hade nog kunnat gå ner ett par-tre kilon till". Men sedan när jag tittar på foton av mig själv ser jag mig själv på ett helt annat sätt. När jag tittar på foton känner jag att "jag är supernöjd o inte alls behöver gå ner mer". Så kanske är det så att jag ÄR mycket smalare än jag KÄNNER mig??

Av Lina - 3 september 2013 11:11

Efter tre nätter med alldeles för lite och väldigt störd sömn, var jag säker på att vågen skulle hamna på plus i morse. Ställde mig på den mest "för skojs skull" just för att se vad tre halvt sömnlösa nätter ställt till med. Döm om min förvåning när den faktiskt visade nästan ett helt kilo MINUS!   



Vet att jag egentligen gått i mål, men min dröm har ju som jag sagt tidigare, alltid varit att kunna säga att "jag är 157 cm lång och väger 57 kg". Ett drömmål jag förut bara kunde DRÖMMA och fantisera om. Trodde aldrig någonsin att jag skulle nå dit. Men i morse visade vågen dem väldigt fina siffrorna 56,9 kg! Ett hekto till godo mao..      




Nu när jag nåt mitt drömmål jag ger mitt löfte till alla er som inte tycker att jag ska gå ner mer i vikt, att visar vågen samma resultat på lördag (vikten kan ju trots allt variera väldigt mycket från dag till dag, och lördagar är ju egentligen min vägdag, då det är då jag brukar väga mig på viktväktarna), så lovar jag att jag ska sluta försöka gå ner mer i vikt.



Motiverad av att jag nåt mitt drömmål (enligt vår egen våg iaf, vet att det kan skilja från våg till våg precis lika mycket som vikten kan skiljas från dag till dag) är jag SÅ sugen på att köra iväg och träna idag så fort jag lämnat barnen på dagis. För att nu när jag nåt mitt drömmål är mitt enda mål att få en snyggare och starkare kropp, dvs få lite muskler, plattare mage och mindre lös hud. Drömvikten är nådd som sagt, så nu är det "bara" drömkroppen kvar. *ler* (bara och bara, vet att det tar längre tid än att gå ner i vikt *ler*) Men, efter tre näst in till sömnlösa nätter MÅSTE jag lyssna på kroppen. Särskilt som att jag ska orka jobba hela kvällen också idag. Så idag blir det lunch i form av lättyoghurt med frysta (upptinade) blåbär och hallon så fort jag lämnat barnen på dagis, sedan tänker jag lägga mig raklång i soffan och sova tills jag ska köra och jobba.   

Av Lina - 1 september 2013 19:17

Jag har aldrig fått så många komplimanger i hela mitt liv, som jag fått nu sedan jag blivet av med min övervikt.    Och jag suger åt mig av varenda en, och för varje komplimang jag får blir jag mer och mer taggad och motiverad att fortsätta i denna stilen.   



Igår blev det nog lite rekord i kommentarer och komplimanger..    Var på svärmors 65 års fest och fick höra från folk jag inte träffat på länge än den ena än den andra komplimangen. Fick höra hur DUKTIG jag varit, att det bara är halva jag kvar, vad smal och fin jag blivet, att "nu får du inte gå ner mer", och att det skiner om mig. Till slut var jag så överväldigad av alla komplimanger att jag inte visste vad jag skulle säga. *ler*      



Den sistnämnda kommentaren/komplimangen, att det lyser om mig känner faktiskt jag själv också. Jag känner mig mycket piggare, gladare, friskare och med bättre självförtroende. Jag tycker själv att det "lyser ur ögonen på mig", och att det syns på min hållning att jag mår bättre, känner mig finare. Och att då få höra detta från någon jag inte träffat på länge dessutom känns jättebra, känns som en bekräftelse.   



Alla komplimanger och att jag tycker om det jag ser i spegeln (inte allt, men det är en annan sak) får mig motiverad till att inte falla tillbaka i gamla spår igen. Att jag faktiskt unnar mig lite på helgerna hjälper faktiskt också till. Har man inga dagar då man unnar sig gott tröttnar man fortare, tappar motivationen fortare. Så är det för mig iaf

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards