Alla inlägg den 5 juli 2013

Av Lina - 5 juli 2013 09:12

Jag siktar fortfarande på att nå viktmålet jag satt på Viktväktarna, dvs 58 kg, men jag har ändå samtidigt bestämt mig för att jag faktiskt är nöjd med min vikt nu. Detta innebär att jag tänker fortsätta sikta på att nå 58 kg som jag "sa", men att jag inte har så bråttom dit längre, utan det får ta den tiden det tar. (kan ju tillägga att jag enligt vår egen våg bara har ca 1 kg kvar till 58 kg  )  Under tiden jobbar jag på mitt nya "projekt"; projekt trimma kroppen.   



Anledningen till att jag bestämt mig för att jag är nöjd med min vikt är för att jag kommit fram till att jag tror tyvärr inte att jag blir av med magen även om jag skulle nå mitt drömmål på 57 kg. Jag tror ("tyvärr") att enda sättet att bli av med den är med hjälp av träning (projekt trimma kroppen), och i värsta fall operation. Detta har jag kommit fram till då jag tydligt ser att jag blivet "väldigt" smal överallt utom just över själva magen. Jag har fått mindre rumpa, smalare höfter, midja, över bröstet och ansiktet. Allt utom själva magen helt enkelt. Det är tom. så att mina revben har börjat synas även när jag står upp. Inte så mycket iofs, men dock. Nyckelbenen är tydliga och fina också nu, och jag känner höftbenen tydligt också, och dem syns när jag ligger ner. Många ben som börjat synas nu mao, och även om dem inte syns så mycket att jag på något vis ser mager eller undernärd ut, tvärtom dem syns precis lagom mycket så att det är fint och passande, så ser jag ändå det som ett tecken att jag inte behöver gå ner (så mycket) mer i vikt. Utan nu är det som sagt "projekt trimma kroppen" (magen o armar) som gäller.      



Ska köpa gymkort på Korpen i Landskrona (tänkte utnyttja friskvårdsavtalet), men det blir först efter vår semester. Känner att det är bättre att vänta tills efter det, för att vi kommer vara iväg med husvagnen under båda våra semesterveckor, och då kommer man ju av sig lite med träningen. (kommer dock ta med mig löparskorna o kläderna och försöka komma ut o intervallträna åtminstone ett par-tre gånger under dessa veckor) Men första måndagen efter semestern blir det gymkort! Woop woop!   

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards