Alla inlägg den 1 juli 2013

Av Lina - 1 juli 2013 20:29

Skit också! Hade sett fram emot vägningen på viktväktarna den 20 juli, för att det är första lördagen på fem veckor som jag har möjlighet att väga mig. SÅ HAR DEM STÄNGT!!!!    Självklart ska min viktcoach också få ha semester, och självklart unnar jag henne det, men kunde dem inte ha tagit in en vikarie när hon har semester?! 

Nu blir det ingen vägning förens den 17 augusti!!    Det är skitlänge tills dess ju!     Kanske att jag hinner inom och väga mig den 3:e aug innan jag ska klippa mig och innan vi ska ner till Trelleborg (Gislöv rättare sagt) för bröllopet, men det är förutom att det är lite stressigt, så är det dagen efter vår kräftskiva.. Känns inte jättekul att ställa sig på vågen då. Men även om jag väljer att väga mig då, så är ju även det väldigt långt fram.   



Visst, på ett vis hade det varit rätt roligt. Om jag går i mål den lördagen. Sist jag var på möte berättade jag nämligen att jag hade köpt en snygg klänning på Desigual som jag vill känna mig riktigt fin och bekväm i till bröllopet, och om jag ska väga mig den 3:e lär det bli i klänningen eftersom att jag ska klippa mig och få en snygg frisyr ganska så direkt efter. Och visst vore det lite speciellt att gå i mål iförd "målviktsklänningen" samma dag jag ska på bröllop iförd just den klänningen. *ler* Ja fan.. Det får jag allt ta och sikta på nu när jag lägger upp det på det viset!   

Kom dock just på att jag inte ska klippa mig förens kl.11:30, och mötet slutar strax efter 10:00.. Så klänningen lär jag nog inte ha på mig på mötet då jag inte vill ta den på mig allt för lång stund innan med risker för att fläcka ner den eller liknande innan vi ens kommit till bröllopet. Lär nämligen bli kvar i Landskrona efter mötet och äta något (frukost) i stan innan jag klipper mig. Så lär bli att jag tar klänningen med mig, och byter om till den hos frisören. Men, det kan ju bli roligt att gå i mål just den lördagen ändå, för att även om jag inte har på mig klänningen på mötet, så ska jag ju ha klänningen på mig den dagen.   



Men med tanke på att jag inte har mer än drygt 2 kg kvar till drömmålvikten, och 1 kg till den vikten jag satt som målvikt hos viktväktarna, och med tanke på att det är nästan 5 veckor kvar till den 3:e aug så borde jag ha gått i mål långt innan den 3:e aug, så vidare jag inte lägger mig fullständigt på latsidan dessa veckorna och så vidare jag inte står stilla i vikt ett bra tag. Och det har jag ju inte precis några planer på, att ligga på latsidan. Oavsett hur kul det vore att gå i mål just den 3:e aug. *ler*



Ska väga mig på onsdagen innan den 20:onde, den 17:onde, även om det inte känns som att det ger ett rättvis vikt, då jag på lördagarna då jag brukar väga mig, väger jag mig kl.09:30 innan jag ätit frukost, och på onsdagarna är det inte vägning förens kl.16:00, och då har jag ju hunnit äta både frukost och lunch. Men det kan inte hjälpas. Känner att det blir allt för långt till den 3:e aug, vill väga mig åtminstone en gång innan dess. Så så får det bli

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards